Производител: Top Bright
Код на продуктот: 120330
Достапност: На залиха
1.770,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Top Bright лавиринт со магнети преку која се учат броеви. 
Со помош на магнетно стапче вашето дете треба да доведе одреден број топчиња на точно одредени места. Топчињата се обоени со истата боја како и бројот на подлогата која ја претставуваат. Во лавиринтот се наоѓа и препрека- пластичен дел изработен од BPA безбедна пластика што ги запира топчињата.  Движењето на топчињата е по слободен избор на детето и крајната цел е успешно решавање на играта.
Сировински состав  дрво, BPA free безбедна пластика и метални топчиња⚠ Препорачана возраст за деца над 2 години 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ