Производител: Top Bright
Код на продуктот: 120332
Достапност: На залиха
2.040,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Оваа играчка наменета за развивање на моторни вештини на децата им овозможува сигурна забава низ игра. Ведрата боја и симпатичниот лик на желката допринесуваат детето да ја засака оваа играчка и да му стане омилена за многу краток период. 
Со едноставно удирање на дрвените елементи на врвот на играчката се помрднуваат главата, ногата и опашката на желката.  На чеканот се наоѓа заоблен дел кој го прави ударот да не биде многу звучен, а нејзини основни особини се:
квалитетно дрво, фино обработени елементи
безбедни бои 
не содржи пластика
за развој на фина моторика
 
⚠ Препорачана од Логопед ⚠ Наменета за деца над 24 месеци

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ