Производител: Top Bright
Код на продуктот: 120351
Достапност: На залиха
1.400,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Првите броеви и гледање на часовник можат да се научат со ТОП БРАЈТ- сложувалката часовник која на децата им нуди многу игра и:

·       вежбање на фина моторика

·       активно размислување и доаѓање до заклучоци

·       учење на бои и облици

·       учење броеви и бројни низи

·       учење на врска помеѓу напишани цифри и поединечни единици на броеви

·       учење колку е часот, минути и секунди на часовникот

 

Оваа сложувалка - часовник е повеќенаменска корисна играчка за децата на различни возрасти, бидејќи на децата им нуди бројн можности за периодот за растење. Може да ја користат повеќе деца во исто време при што нејзиниот квалитет им овозможува долготрајна игра.


·  ПРЕПОРАЧАНО ЗА ДЕЦА НАД 24 МЕСЕЦИ

 


 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ