Производител: PINO
Код на продуктот: 8538
Достапност: На залиха
1.500,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Оваа игра е инспирирана од серијалот на книги за девојката Марти Смарт а нејзин автор е детскиот писател Урош Петрович. Мартина   мистериозната кутија претставува сет од игри кој се состои од:

•Мартина Брза географија
•Мистериозни осмици
•Пино Мозгалица

 Осмислена е за да ја оживее една од старите и речиси заборавени игри- Брза географија на еден сосема нов и различен начин. 


Оваа игра ги поттикнува децата да размислуваат, да пронаоѓаат нови идеи и нови решенија.  

Играта им помага на децата да ги прошират општите знаења од разни области на еден необичен начин преку забава и игра.  Pino мозгалицата е дополнителна слагалица за вежби на концентрацијата и логичко размислување. Тука е и Pino песочниот часовник за прецизно мерење на времето на играта, давање на одговорите и сложување на мозгалиците. 


⚠ Наменета за деца над 8 години 


ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ