Производител: Top Bright
Код на продуктот: 120308
Достапност: На залиха
2.250,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

    Две играчки во едно ТОП БРАЈТ - Дидактичкиот камион мешалка е одлично дидактичко средство кое истовремено нуди и стандарна игра со камиони. На најмалите им нуди забавна игра, а со своите особини ја унапредува фината моторика, способноста за воочување и донесување заклучоци.
Основни одлики на оваа играчка се:
·       квалитетно дрво,фина обработени елементи
·       сигурна, BPA FREE
·       сигурни бои на база вода
·       дрвени елементи за вметнување во отворите на мешалката
·       1 дрвена фигура(возачот на мешалката)
·       за развивање на фината мототрика и интелектуалните особини на детето


·      Препорачано за деца над 18 месеци 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ