Производител: Top Bright
Код на продуктот: 120326
Достапност: На залиха
3.240,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Повеќе функционална , практична, економична и долготрајна дидактичка играчка.

·       вметнување на елементи- геометриски облици,бројки

·       вртење елементи во облик на запчаник, елементи кој со вртење испуштaат звук

·       жичен лавиринт со топчиња

 

Направени за забава и учење,  сите страни на Активите коцката го тераат детето на разни моторни активности. Елементи со богати слики од илустрации на животни и поими кој ги сретнуваме во градина како што се жаба, гасеница,пчелка, полжав, инсекти, цветови.


Димензии 21 х 21х 21,8 cm  

Препорачана возраст за деца над  12 месеци

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ