Производител: Top Bright
Код на продуктот: 120407
Достапност: На залиха
1.560,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Ксилофонот е играчка за развивање на музичката култура кај децата, но служи и за забава. Има симпатичен изглед  кој е во облик на слонче и има ведри бои (+учење на бои) и метални плочки кој допиринесуваат да се привлече поголемо внимание и заинтересираност на детето за игра и учење на ноти.


·       квалитетно дрво, фино обработено

·       метални плочки стабилно прицврстени за подлогата

·       интересен облик на подлога и облик на слонче

·       3 штампани додатоци

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ