Производител: Top Bright
Код на продуктот: 120325
Достапност: На залиха
960,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Едукативни сложувалки – БРОЕВИ на забавен начин ги учи најмалите да препознаат, именуваат и состават по ред броеви од 0 до 9.

·       дидактички пристап

·       учење бои,поими,броеви,бројни низи

·       развој на мислењето и поврзување

·       учење низ игра

На секоја буква на сложувалката е прикажана омилената храна на животното кое е илустрирано на подлогата за сложување. Детето има за задача да погоди кое животно ја јаде таа храна и на тој начин ја става буквата на местото што одговара. Со учењето почнува да ги препознава поимите за животни и храна.·       ПРЕПОРАЧАНО ЗА ДЕЦА НАД 24 МЕСЕЦИ

 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ