Производител: Top Bright
Код на продуктот: 120387
Достапност: На залиха
5.940,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Наменета за забава, едукација и развој на детската мечта. Оваа табла е добредојдена во детската соба, бидејќи поттикнува креативност и овозможува квалитетно поминато време  играјќи си со неа.
Изработена е од комбинација на дрвени и пластични елементи.
Составена е од сигурна BPA free, пластика, една магнетна табла со црна боја(погодна за употреба на креда), и една магнетна табла со бела боја ( погодна за употреба на маркер), пластичен дел за складирање на кредите и сунѓерите.
Истата има можност за подесување на висината и е многу практична и лесна за склопување. Оваа табла е едукативно средство со кое кај најмалите ќе се развива фината моторика, помага при процесот на учење на букви и броеви.Препорачана возраст за деца над 3 години

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ