Производител: Cubika
Код на продуктот: 12701
Достапност: На залиха
1.140,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Кубика кулата за балансирање е играчка која детето го учи да биде внимателно, сконцентрирано и да размислува за градење на кулата како целина, затоа што секој дел има точно одредено место на кое може да стои. Интересна е бидејќи нема рамни ивици туку обликот е разигран , а веселите бои на секој дел од кулата допринесуваат за изгледот.

Децата сакаат да размислуваат и бараат решение бидејќи можат да уживаат кога ќе успеат со својот предизвик.

 

·       ПРЕПОРАЧАНО ЗА ДЕЦА НАД 24 МЕСЕЦИ

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ