Производител: Cubika
Код на продуктот: 12367
Достапност: На залиха
1.020,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Во оваа играчка интересно се илустрирани мотивите на разни продавници. Истата овозможува многу идеи за сложување и целта на играчката е да ја буди фантазијта и креативноста низ која сигурно ќе има и многу приказни што детето може да ги замисли и направи според својата лична желба и мечта.  Дрвените елементи можат да се сложуваат и со коцки кои детето веќе ги има, а низ оваа игра токму количките, куклите, животните и другите играчки ќе имаат супер место за секојдневна детска авантура. 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ