Производител: PINO
Код на продуктот: 5438
Достапност: На залиха
960,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Со помош на Pino вметнувалката со геометриски облици детето низ игра решава разни задачи.
Со оваа играчка детето ќе анализира, расклопува делови при што ќе стекне знаење за деловите и целините и ќе ги развива своите моторички и мемориски способности.
Оваа играчка поттикнува перцептивно-моторички развој и активност кај децата.  Со неа детето ги учи и открива геометриските облици и форми од најрана возраст.


Димензии  23 x 6 x 12,5cm  Препорачана возраст  за деца над 12+ месеци

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ