Производител: GOKI
Код на продуктот: 56683
Достапност: На залиха
1.920,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Goki Меморија со музички звуци е игра која истовремено нуди одлична забава и аудитивни вежби за Вашето дете.

Оваа уникатна и единствена игра е составена од 12 дрвени триаголници, односно 6 пара.

Целта на играта е детето да го препознае звукот и да го пронајде парот кој соодветствува. 
Со цел да се олесни играта секое од триаголничињата на себе има боја. Наменета за деца над 3 годиниПРЕПОРАЧАНА ОД ЛОГОПЕД 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ