Производител: Top Bright
Код на продуктот: 150176
Достапност: На залиха
1.380,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Запознајте ги коцките и елементите за сложување кои ги содржи оваа играчка.

Таа се состои од против пожарна станица-зграда и возило. 

Со помош на облиците и илустрациите на дрвените елементи, детето има задача да сложи ја противпожарната зграда и возилото.  Звучното свирење на сирената на возилото го прави поинтересно за играње.

Основни одлики на овој комплет за игра се:

·       квалитетно дрво,фино обработени елементи

·       сигурна, BPA FREE

·       сигурни бои на база вода

·       вкупно 18 елементи и два пара пластични тркала

·       звучна играчка

·       за развивање на моторните и интелектуалните особини на детето


·       ПРЕПОРАЧАНО ЗА ДЕЦА НАД 12 МЕСЕЦИ

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ