Производител: ITALVENETA
Код на продуктот: 560
Достапност: На залиха
14.000,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Курсот за балансирање е изграден со употреба на пластички летви и блокови кои имаат дупки и слотови за поврзување.

Чашите за вшмукување обезбедуваат елементите да останат силно прицврстени на било кој вид на под.

Благодарение на различните елементи, можете да изградите различни курсеви за насочување на балансот 

чија тешкотија може да се прилагоди на било која возраст.

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ