Производител: ITALVENETA
Код на продуктот: 80035
Достапност: На залиха
5.040,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Овој курс се состои од мега тули и рамни обрачи кои создаваат светло обоен тунел каде што децата можат да испробаат

игри и да вежбаат различни вештини, како што е нивната координација во просторот и нивната можност за маневрирање.

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ