Производител: Smartwood
Код на продуктот: 80056
Достапност: На залиха
2.520,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

SMARTWOOD игра- меморија, која е изработена од дрво нуди бесконечен број на можности и комбинации.
Сликите кои се кријат на дрвената подлога можат да се преместуваат по желба.


Со оваа игра децата учат и вежбаат концентрација, внимание, мислење, го подобруваат фокусот и ја тренираат визуелната меморија.
⁣⁣


✅ Изработена од дрво⁣⁣


⁣⁣✅ ПРЕПОРАЧАНО ОД ЛОГОПЕД СРЕЌИЧКА


⁣⁣
⁣⁣⚠ Наменето за деца над 3 години⁣

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ