Производител: Top Bright
Код на продуктот: 120390
Достапност: На залиха
1.650,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

   Играчка создадена за креативните дечиња кои сакаат да склопуваат и да конструирааат.  Нуди загарантирана забава која ја буди детската креативност.
Оваа кутија содржи содржи комбинација на дрвени и пластични елементи за игра, кои детето треба да ги спојува и со нив да поправа разни предмети.
Сите елементи се фино обработени, целосно безбедни и одлично се заштитени во пластичната кутија.
Со оваа играчка Вашето дете
-          вежба фина моторика
-          донесува заклучоци на основа на обиди
-          ги учи односите меѓу предметите и нивните улоги
-          учи да развива трпение, прецизност и концентрација

     


     ⚠ Препорачана возраст : За деца над 3 години


ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ