Производител: Top Bright
Код на продуктот: 6947
Достапност: ДОСТАПЕН
1.500,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Дрвена куќичка со чекан и топчиња со симпатични илустрации и  ведри бои која со сигурност ќе биде новата омилена играчка на Вашето дете. Детето ќе се забавува низ игра со активностите кои истата ги нуди- удирање и вметнување на топчињата во куќичката со помош на чеканот. 
Детето има за задача да ја постави топката на отворот на кровот на куќичката, истата боја како што е и куќичката и со удирање на чеканот да ја вметне топката во куќата. Вревата која се создава при играта не е многу звучна, а кај детето предизвикува среќа и го мотивира да продолжи да ја игра играта.
На другата страна од куќата се наоѓа дрвен цвет кој може да се навие, а потоа произведува звук како на часовник.


✅Со оваа игра Вашето дете развива и вежба :
-Фина моторика
-Координација око-рака
-Учи бои
-Ја унапредува прецизноста


Препорачана возраст  за деца над 18 месеци

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ