Производител: PINO
Код на продуктот: 8651-портокалово
Достапност: На залиха
970,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Оваа дидактичка играчка се состои од дрвена основа, гранки, листови и плодови од кои детето треба да состави дрво. Изгледот на направеното дрво зависи исклучиво од детската мечта, желба и креативност. Токму поради оваа причина, ова ќе биде една од омилените играчки на вашето дете каде што ќе може да се изрази слободно. Целосно е безбедна, изработена од дрво со сигурни краеви
Со истата вашето дете учи: .
. ▶Развој на прецизност на движење
. ▶Координација око-рака
. ▶Усвојување знаење за рамнотежа
. ▶Развој на мечта и креативност⚠ Препорачана возраст:  за деца над 3 години

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ