Производител: Top Bright
Код на продуктот: tb120315
Достапност: На залиха
1.560,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Повеќефункционална,практична, економична и долготрајна дидактичка играчка. Составена од : 

·       вметнување на елементи- геометриски облици,броеви,  елементи во облик на запчаник, елементи кои со вртење испуштaат звук и 

·      лавиринт со топчињa.

     Создадена за забава и учење, сите страни на aктивити коцката го мотивираат детето на разни моторни активности. Содржи елементи со слики од илустрации на животни и поими кој ги сретнуваме во природата како што се : гасеница,пчелка, полжав, инсекти, цветови.

  

16,5 x 16,5 x 17,2 cm 


Препорачана возраст за деца над  12 месеци

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ