Производител: PINO
Код на продуктот: 4479A3
Достапност: На залиха
400,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Пино сложувалка- Облечи го момчето нуди повеќе можности на комбинации кои ја поттикнуваат детската креативност и мечта. За разлика од други сложувалки во кои постои единствено точно решение до кое треба да се дојде тука постојат повеќе можности, секако и тука има точни решенија но не се единствени. 


Децата се забавуваат додека креираат приказни и го облекуваат момчето во разни комбинации за разни 
пригоди. 


Вметнувалките се многу интересни и истовремено и корисни за најмалите бидејќи со нив се вежба моториката и од децата бараат внимателно да ги проучуваат облиците на елементите, споредувајќи ги и вментнувајќи ги на подлогата. 


Со оваа вметнувалка Вашето дете вежба и учи:

- фина моторика

- координација око- рака

- спознава облици и формиПрепорачана возраст: за деца над 18 месеци

Слични продукти
ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ