Производител: Lulë Toys
Код на продуктот: LU8903 sina
Достапност: На залиха
1.100,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Со помош на оваа играчка децата на лесен начин, низ игра учат да разликуваат форми и бои, вежбаат фина моторика и го совладуваат односот поголемо- помало.

Со воочувањето и споредувањето на деловите од играчката детето самостојно доаѓа до заклучок, а учењето низ игра и откривање нови нешта делува позитивно на интелектуалниот развој кај децата.


Препорачана возраст за деца над 10 месециРок на употреба НЕОГРАНИЧЕН 

Слични продукти
ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ