Производител: Top Bright
Код на продуктот: TB120379
Достапност: На залиха
1.050,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Одлична друштвена игра со која најмалите ќе се забавуваат низ игра и ќе развиваат моторни вештини, концентрација и социјализација. 
Играта се игра со два играчи. Откако ќе се фрли коцката и ќе се добие одредената боја на јаболкото, целта е јаболкото во таа боја да се вметне на обележаните полиња. 
Сетот содржи и песочниот часовник кој е наменет за мерење на времето на активноста додека се става јаболкото на обележаното поле. Оној кој ќе собере повеќе овошја е победник на играта.

За најмалите дечиња оваа игра е одлична за вежбање фина моторика и распознавање на бои. 

НАПОМЕНА: ИГРАТА СОДРЖИ СИТНИ ДЕЛОВИ 
Препорачана возраст за деца над 3 години 


ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ