Производител: PINO
Код на продуктот: 5971
Достапност: На залиха
840,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Пино дрвената игра за рамнотежа е друштвена игра за двајца играчи која се состои од 8 дискови, 36 ваљаци и коцки.
Оваа игра ги поттикнува најмалите да размислуваат, развиваат внимание, концентрација и социјализација. Препорачана возраст : за деца над 3 години. 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ