Производител: PINO
Код на продуктот: 8385 кутре
Достапност: На залиха
480,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Pino дрвена играчка на повлекување произведена од каучуково дрво и безбедни бои.⁣

⁣Зошто токму оваа играчка? Каучуковото дрво спаѓа во групата на зелени "eco-frendly" материјали со одлични карактеристики.

Фината обработка и одличниот квалитет овозможуваат сигурна и безбедна игра и за најмалите. 

Играчката кај детето ги мотивира движењата во игра, го стимулира интелектуалниот развој и развојот на моториката, како и развојот на слухот кај малото дете.⁣

✅ Сировински состав : каучуково дрво, водени бои и памучно јаже ⁣

⚠ Препорачана возраст : за деца над 12 месеци

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ