Производител: PINO
Код на продуктот: 7265
Достапност: На залиха
1.300,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Возот "Pino Експрес" е дрвена едукативна играчка со многубројни можности за игра, забава и учење за Вашите најмили  ⁣

⁣Се состои од геометриски форми во разни бои кои формираат дрвена локомотива и два вагони ⁣

⁣Со составување на деловите во целина се кај децата се поттикнува:⁣

- развој на фина моторика⁣

- снаодливост⁣

- развој на креативност и фантазија

- вежбање трпение, ⁣

- упорност и планирање.Препорачана возраст : за деца над 18 месеци 


ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ