Производител: PINO
Код на продуктот: 7586-2 пожарна
Достапност: ДОСТАПЕН ЗА 2-3 ДЕНА
480,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Пино мини 3Д пазли се дидактички материјал со чија помош детето ќе учи да распознава форми.
вежба координација и можност за комбинирање различни елементи.


Сировински состав : дрво , боја , лепак и метал


Препорачлива возраст : за деца над 2 години


Димензии : 9х5х8,5 см

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ