Производител: PINO
Код на продуктот: 7814
Достапност: На залиха
1.050,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Дрвените коцки (блокови) претставуваат идеална играчка за развивањето на креативноста, интелектуалните и моторичките способности кај децата. Играчката се состои од 50 геометриски форми со сите основни бои. Децата ќе се занимаваат а истовремено ќе научат да разликуваат бои, геометриски облици, да ја развијат моториката,
чувство за простор, рамнотежа, планирање и логика. ⚠ Препорачана возраст: за деца над 12 месеци

Слични продукти
ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ