Производител: PINO
Код на продуктот: 8477
Достапност: На залиха
1.560,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Идеална играчка за развојот на секое дете со која се развиваат креативноста, интелектуалните и моторни способности. Играчката се состои од 100 геометриски облици. Од нив можат да се прават разни предмети, да се градат кули, замоци, мостови. Децата одлично ќе се забавуваат и во исто време ќе научат да разликуваат бои и геометриски облици, да развијат фина моторика, чувства за простор, рамнотежа, планирање и логика. Поединечни делови на себе имаат букви од англиската азбука, додека на други има броеви од 1 до 9 


Препорачано за деца над 12 месеци 

Слични продукти
ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ