Производител: PINO
Код на продуктот: 4490-2
Достапност: На залиха
330,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Едноставна сложувалка за вашите најмали. Се состои од табла и девет елементи поделени на два дела.  Децата ја обожуваат, помеѓу останатото, бидејќи животните се нивните најомилени ликови. Со задоволство ќе ја сложуваат онака како што сметаат дека е исправно. Тоа буди радост и смеа, формира чувство за хумористичен приказ на реалноста и уште нешто - ‘‘ погледи на друга страна’’ кои се многу вредни. Оваа сложувалка му нуди можност на детето да вежба способност за набљудување на истите работи од различни аспекти.Со други зборови, сама по себе таа поставува прашања како – Како би изгледало,кога би... Што би се случило, ако би... А ова е почеток на критичкото учење.


  Димензии: 22.5×22.5×0.8 см


·        Препорачана возраст за деца над 18 месеци


Слични продукти
ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ