Производител: PINO
Код на продуктот: 4733-4
Достапност: На залиха
250,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Пино дрвена мини слагалица- полжав која ќе ја збогати играта на секое дете и ќе ги направи слагалиците едни од најомилените играчки. Многу корисна за развојниот процес кај детето. мини слагалицата е многу повеќе од забава за малите деца. Таа им помага на лесен начин да учат да размислуваат, донесуваат одлуки и интелектуален развој.  Оваа играчка овозможува : 
забава и учење 
вежба за фина моторика
развој на внимание и концентрација
развој на размислување и логички заклучоци
развој на координација око-рака
4 елементи
фина обработка, сигурни ивици
природни нежни и дискретни бои

⚠    Препорачана возраст за деца над 18 месеци

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ