Производител: PINO
Код на продуктот: 4050-1
Достапност: На залиха
590,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт


Комплексно дидактичко средство кое е во исто време е сложувалка и вметнувалка. Животните како омилен лик обезбедуваат почетно интересирање, а со манипулирање на деловите ќе му помогнете на детето да ги научи боите, облиците, имињата на животните и вежба за координација на око – рака.


Сировински состав : Каучуково дрво, водени безбедни бои

Димензии 28,5 х 28,5 х 1 cm 

Препорачана возраст за деца над 2 години 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ