Италвенета - греда за балансирање
Курсот за балансирање е изграден со употреба на пластички летви и блокови кои имаат дупки и слотови ..
Италвенета - пластичен тунел
Овој курс се состои од мега тули и рамни обрачи кои создаваат светло обоен тунел каде што децата мож..
Италвенета - флексибилен тунел со пластични бази
Тунелот се состои од 8 бази и 4 арки.Децата можат да експериментираат со игри со различни вештини, к..
Прикажани 1 до 8 од 8 (1 страни)