Производител: PINO
Код на продуктот: 5414
Достапност: На залиха
1.080,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Раниот развој на најмалите е најдобро да се започне со дидактичките игри. Една од игрите која нуди учење низ забава која ви ја препорачуваме е токму Диндолиното.⁣

На основа на бојата и големината на круговите детето врши класификација и истите треба да ги нареди по ред.⁣
Со оваа игра вашето дете учи и развива:⁣
⁣- Бои
- споредува и сортира
- развива фина моторика 


 ✅Изработена од квалитетно дрво и безбедни бои 


 ⚠ Препорачана возраст +12 месеци 

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ