Производител: PINO
Код на продуктот: 8675
Достапност: На залиха
2.040,00 ден.
Free Delivery

Количина

Icon Постави прашање во врска со овој продукт

Пино-  Дум – Дум друштвена игра

Игра која има за цел потсетување на развојот и усовршување на фина моторика кај децата, која ги размрдува прстите. Во квалитетна, цврста кутија во која се наоѓаат 4 игри:

Ø  фудбал

Ø  кошарка

Ø  билијарт

Ø  свемирски дуели

Главни особини на играта ДУМ-ДУМ се:

·         фина моторика

·         развој на социјализација и натпреварувачки дух

·         планирање и размислување

·         квалитетна долготрајна играчка


⚠    Препорачана возраст  4+ години 


·   

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОДУКТИ